Feldtmann Group är en redovisnings- och rekryteringsbyrå med hemmabas i Malmö som framgångsrikt hjälper företag över hela Sverige. Vi är ett litet team som har värme, service och professionalitet som ledstjärna. När det kommer till våra konsultlösningar så innebär det så mycket mer än att bara matcha bäst kompetens med rätt uppdrag. Det är även ett personligt möte och vi tänker alltid individen och företaget på båda sidorna av bordet när vi parar ihop kunder med våra konsulter. Vi gör allt för att kunna erbjuda en konsult som inte bara har rätt färdigheter utan även viljan och passionen för att möta just ditt företags behov

Fördelar med en konsultlösning

Konsultlösningar är ett fantastiskt sätt att ta din verksamhet till nästa nivå och bidrar med värdefulla utvecklingsmöjligheter för ditt bolag. Att stärka ditt bolag med kompetens, ett nytt tankesätt och framförallt bred erfarenhet kan ge oanade positiva effekter och symbioser i din verksamhet. 

Behöver du spetskompetens inom ett specifikt ämne för ett uppkommande projekt, eller vägledning i hur man bäst kan utveckla verksamheten?

Behöver du spetskompetens inom ett specifikt ämne för ett uppkommande projekt, eller vägledning i hur man bäst kan utveckla verksamheten? Oavsett vilka anledningar du har för att ta till en konsultlösning så kan du lita på att vi på Feldtmann Group gör allt för att dina behov ska mötas. Vi vet hur svårt det är att hitta rätt konsult med rätt kompetens som fungerar i alla aspekter av uppdraget och det är någonting som ofta kräver arbete och mycket investerad tid. Genom att gå via oss lämnar du över rekryteringen så att du kan lägga din tid och energi på viktigare saker. När du anlitar en konsult genom oss så kan vi garantera att dina behov möts samtidigt som vi samlar olika konsultlösningar i flexibla och anpassningsbara kostnadspaket.

 Oavsett om du har en viktig deadline och snabbt behöver en interimkonsult eller har ett uppdrag som sträcker sig över en längre tid med nischade behov och krav på kompetens så har vi en lösning för dig. För att säkerställa ett lyckat samarbete har vi ett stort fokus på kommunikation och återkoppling före, under och efter ett uppdrag. Det är väldigt viktigt för oss att din konsultlösning inte bara tillgodoser verksamhetens behov utan även att det blir en givande tid på arbetsplatsen. Vi lägger ett stort värde och en enorm stolthet i att vara en personlig konsultbyrå som alltid gör vårat yttersta för att säkerställa ett effektivt, roligt och framgångsrikt samarbete.

Letar du efter nya uppdrag?

Är du en person som är sugen på nya utmaningar? Erbjuder du nischade kunskaper och tycker om det personliga mötet under uppdrag? I så fall är vi på Feldtmann Group rätt konsultbyrå för dig. Vi erbjuder möjligheten att jobba tillsammans med ett litet och personligt team som gör allt för att säkerställa lyckade samarbeten och ger dig rätt förutsättningar för att kunna få ut maximalt av din kunskap. Flexibilitet och återkoppling är någonting som vi placerar en stor vikt vid och omtanken gentemot alla iblandade parter är någonting som genomsyrar vår verksamhet från topp till tå. Vi gör parar ihop dig med den perfekta uppdragsgivaren för just din spetskompetens och ser även till att du får en rättvis lön, allt för att du ska kunna fokusera på att göra det du gör bäst.