Feldtmann Group

Vi rekryterar med hjärtat

Vi hjälper dig med rekrytering, konsulter och hyr/köp. Vi är experter på att hitta talangfulla kandidater inom Ekonomi och HR.

Feldtmann Group är en konsultbyrå med hemmabas i Malmö, men som framgångsrikt hjälper företag över hela Sverige. Vi är fokuserade på finance controller, ekonomichefer och inom HR och har en stor databas med aktiva kandidater som vi kvalificerar innan de blir medlemmar.

Vi är ett litet team som har värme, service och professionalitet som ledstjärna och vi tror på långsiktiga relationer.  Rekrytering för oss innebär så mycket mer än att bara matcha bäst kompetens med rätt uppdrag. Det är även ett  personligt möte och vi har alltid både individen och företaget på i åtanke när vi matchar ihop kunder med våra konsulter. Vi gör allt för att kunna erbjuda en konsult som inte bara har rätt färdigheter utan även viljan och passionen för att möta just ditt företags behov.

Vi har även tagit fram prisvärda rekryteringspaket som passar alla företag och organisationer – stora som små. Feldtmann Group är experter inom ekonomi och HR men oavsett ditt behov är du välkommen att höra av dig.

Kontakt

Hör av dig till oss på Feldtmann Group

  Kontaktinfo

  Adress

  Skeppsgatan 19, World Trade Center

  Telefon

  T:0700612953

  E-post

  E: info@feldtmanngroup.com

  Öppetider

  Mon-Fri: 10:00-18:00
  Sat-Sun: 10:00-14:00