Hyr/köp av konsulter
Fördelar med

Hyr/köp

En Hyr/köps lösning kan vara intressant för företag som står inför oförutsägbara utmaningar och snabba expansionsfaser

 

Det kan vara svårt att rekrytera rätt personal för rätt jobb. Vi på Feldtmann Group jobbar med rekryteringslösningar för att underlätta för företag som vill anställa senior och unik kompetens. Det gör vi genom hyrrekrytering. Men vad är egentligen hyrrekrytering och hur fungerar det hos oss? 

Hyrrekrytering, eller hyrköp som det också kallas, betyder i enkla termer hyr först, anställ sedan. Vi på Feldtmann Group har alltså en grupp konsulter som vi hyr ut till ett annat företag som sedan anställer dem. Men processen börjar på sätt och vis långt innan allt detta. 

När vi får in ett konsultuppdrag från en kund försöker vi hitta den absolut bästa matchningar bland våra konsulter, för varje specifikt uppdrag. Detta innebär att vi, tillsammans med vår kund, tar fram en kvalificeringsprocess som kandidaterna sedan går igenom. Allt för att rätt personal ska rekryteras för rätt jobb. När allt går som planerat blir alla parter nöjda, alltså dels vi som kunnat förmedla unik kompetens, dels konsulten som fått en fast anställning och dels företaget som kunnat anställa en person som de var säkra på kunde utföra jobbet på bästa sätt. 

En viktig del av vårt arbete är att se till att alla parter blir nöjda med den tjänst vi erbjuder. Vi är en varm liten byrå och våra konsulter utgör hjärtat av vår verksamhet. Utan dem hade vi inte kunnat erbjuda den höga kvalité som vi faktiskt kan. Därför jobbar vi för att alltid förhandla till en bra lön till våra konsulter. Vi jobbar också med helt fördomsfri rekrytering och en rekrytering som sker med hjärtat. Detta innebär att våra konsulters kompetens är anledningen till att de arbetar för oss. Den som arbetat inom rekrytering förstår nämligen att toppkandidater inte är något man hittar enkelt, utan det är något man får genom hårt arbete, kunskap och ärlig kommunikation. Därför tror vi också på långsiktiga relationer mellan oss och våra konsulter. 

Samtidigt jobbar vi också hårt för att företaget ska få ut rätt kompetens och rätt resurs för kundens behov. Här styr våra två ledord flexibilitet och återkoppling. Genom kommunikation och anpassning erbjuder vi en högkvalitativ tjänst. Detta gör vi bland annat genom att ha en databas med selekterade kandidater som är redo för konsultuppdrag. Vi gör det också genom att erbjuda prisvärda och enkla rekryteringspaket så att kunden blir så nöjd som möjligt. Man kan helt enkelt säga att vi gör det omöjliga möjligt när det kommer till rekryteringar! 

Vi på Feldtmann Group jobbar med fokus på både kund och konsult. Vi jobbar med fokus på att erbjuda rätt personal till rätt jobb. Vi jobbar med rekrytering och konsultförmedling, och vi gör det bra!

Kontakt

Hör av dig till oss på Feldtmann Group

  Kontaktinfo

  Adress

  Skeppsgatan 19, World Trade Center

  Telefon

  T:0700612953

  E-post

  E: info@feldtmanngroup.com

  Öppetider

  Mon-Fri: 10:00-18:00
  Sat-Sun: 10:00-14:00