Vem vill ha en utvecklare av en utvecklare?

IT FELDTMANN GROUP
Den stora utmaningen för många företag är att det är svårt att hitta rätt person till rätt tjänst enkelt och effektivt. IT-branschen växer och letandet efter IT-kompetens blir allt större utmaning för många – men inte för oss!

FÖR OSS HANDLAR DET OM PRICKSÄKERHET…

Vi lägger stort fokus på att alltid hitta en så bra matchning som möjligt efter era förfrågningar, och för att vi ska kunna kvalitetssäkra vad vi levererar så har vi vår egna interna utvecklare som har mångårig erfarenhet av IT-branschen med i processen och detta gör vi för att kunna säkerställa att våra kunder får vad de söker efter och att konsulten blir en stor tillgång för er.

Vi jobbar både med underleverantörer & underkonsulter samt anställer och hyr ut/direkt rekryterar så att ni alltid får det ni vill ha.

Att få kvalité betyder inte alltid att det ska vara dyrt, vi lägger upp en lösning för er så att det blir så kostnadseffektivt som möjligt. Vi ser alltid till att vara tillgängliga för våra kunder och vara där igenom hela resan för att samarbetet mellan oss ska gå så bra och smidigt som möjligt. Som kund hos oss så kan vi garantera att vi lägger fokus på er och har hjärta i allt vi gör.

Våra processer är enkla – så länge vi vet exakt vad ni behöver och vill ha för dröm-matchningen så gör vi:
► Urval
► Intervjuer
► Kvalitetssäkrar
► Tester
► Referenstagning