Rekrytera IT support
Feldtmann Group

Rekrytera IT-support

Vi hjälper dig med både med rekrytering, konsultlösningar och hyr/köp. Vi är experter på att hitta talangfulla kandidater  inom it-support och help desk personal

Feldtmann Group har lång erfarenhet av att rekrytera it-support och help desk personal för företag i alla storlekar. Genom en kombination av en välutbildad rekryteringsavdelning och avancerad teknik har vi skapat en process som medför att vi alltid hittar de bästa kandidaterna. 

Vår personal har en djup kunskap och de krav som ställs på en it-supporttekniker eller help desk-medarbetare. De förstår att det är viktigt att hitta en kandidat som har rätt kompetenser, men också en god personlighet som passar företagets kultur.

En annan fördel med Feldtmann Group är vår nätverk med top-talanger inom it-support och help desk. Vi har byggt upp ett stort kontaktnät genom åren, vilket gör det möjligt för oss att hitta de bästa kandidaterna snabbt och effektivt.

Men rekrytering av supportpersonal är inte utan utmaningar. En av de största utmaningarna är bristen på kvalificerad personal. Många företag kämpar för att hitta kompetenta it-tekniker och help desk-medarbetare, särskilt i en bransch som är i ständig utveckling.

Feldtmann Group har en lösning på detta problem. Vi har en kontinuerlig rekryteringsprocess som garanterar att vi alltid har en pool av kvalificerade kandidater redo att anställas. Dessutom har vi en rigorös urvalsprocess där vi säkerställer att varje kandidat har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra sitt jobb på ett effektivt sätt.

Så om du söker en kompetent och effektiv rekryteringspartner för att hitta it-support och help desk-personal, är Feldtmann Group det rätta valet. Vi garanterar att du alltid får de bästa kandidaterna och en smidig och stressfri rekryteringsprocess.

Kontakt

Hör av dig till oss på Feldtmann Group

  Kontaktinfo

  Adress

  Skeppsgatan 19, World Trade Center

  Telefon

  T:0700612953

  E-post

  E: info@feldtmanngroup.com

  Öppetider

  Mon-Fri: 10:00-18:00
  Sat-Sun: 10:00-14:00